Un poder autèntic

En el post Energia pura parlava de com és possible trobar o retrobar la pau interior. Doncs bé en aquest sopar vaig tenir una conversa molt interessant amb un amic meu. Parlavem de les injustícies del Món i de que és molt difícil poder canviar les coses a nivell mundial davant d'una globalització ferotge on solament compta el poder i el primer món. La persona com a individu no pot fer gaire cosa, únicament respecte el seu entorn més pròxim.

Permeteu-me ser utòpica però, crec que encara que no és una empresa fàcil, si que cadescú tenim un poder autèntic, el poder de les accions individuals tal com diu Com gotes a l'oceà en el seu post de del dia 23 d'aquest mes. No ens hem de deixar vèncer pel poder o el defalliment, si tots fem una petita acció podem anar sumant granets de sorra o gotes d'aigua. Junts podem canviar el Món. En realitat aquest és l'autèntic objectiu de tots nosaltres: Fer un món més just, solidari on tothom hi pugui viure en llibertat i dignament!

Per tots vosaltres, pels utòpics... aquí teniu "El poder de uno" que vaig trobar a Com gotes a l'oceà". Val molt la pena!
Dedicat amb carinyo al Jordi, que l'Amor del Pare sigui amb tu!


Comentaris

Ei gràcies per la cita! :)

Citant a Fernando Trías de Bes:
"El individuo, aunque no lo parezca, tiene un poder fenomenal. Porque, como dicta la teoría del caos, un batir de alas de mariposa puede ser la causa del primer desequilibrio entre dos partículas de aire que acaba generando en la otra punta del planeta, semanas después, un huracán. Jamás debemos sentirnos pequeños por vivir en un mundo grande. Como neurona integrante del gran cerebro social, tenemos una gran responsabilidad. Jamás podemos olvidar ni minimizar la infinita importancia que tiene ser personas, ser gotas del océano"
Aina ha dit…
M'agrada la teva cita!
em sembla que serà el mes de més post d'Una real utopia desde que es va crear!!!

Entrades populars