Un Món d'emocions


Tot va iniciar-se un dia que juntament amb una amiga vam anar a veure "What the Bleep Do We Know!? " (I tu què saps!? ), film estrenat el febrer de l'any 2004 que combina entrevistes amb estil documental, ficció, animació per computadora i nocions generals de física quàntica per sustentar la idea que és possible modificar la realitat material mitjançant el pensament. La pel·lícula intercala fragments d'entrevistes amb la història fictícia d'una fotògrafa hipoacúsica que travessa diverses dificultats en la seva vida quotidiana.

En aquest film apareixia un experiment fet per Masaru Emoto amb cristalls d'aigua. La seva obra, publicada posteriorment en un llibre "Mensajes del agua" ens presenta el resultat dels treballs d’investigació procedents de l’anàlisi de l’aigua de diversos orígens amb l’objectiu d’observar el FAT (energies subtils relacionades amb la consciència). El llibre mostra magnífiques imatges de l’aigua cristal·litzada a partir de les quals es pot apreciar com, per diversos factors de l’entorn -com pot ser la música o la consciència de les persones- l’aigua recull la informació i la transmet. L’obra fa evident que els pensaments i les emocions poden alterar l’estructura molecular de l’aigua i ens fan comprendre la manera en què estan connectats els sers humans i l’Univers.

Avui mirant altres blogs i navegant he anat a parar a un blog, Pau a la Terra, que ja tinc lincat des de fa temps. El seu darrer post parla de Relaxació total a través de la música. És ben curiós com les vibracions que rebem siguin harmòniques o no, en l'àmbit de la parla o de la música, ens afecten i ens influeixen als éssers humans. Si un missatge escrit o una melodia influeix en la cristalització de l'aigua imagineu com ens pot influir en nosaltres sent el 80% aigua.

Parlant d'emocions als darrers posts és com si haguèssim obert la caixa de Pandora. Però de tots, crec, que és sabut que en absolut tot és negatiu hi ha molt i molt de positiu i de meravellós en les emocions. Ens ajuden a crèixer a madurar ... tot és possible si realment o volem! i si per sobre de tot tenim la serenitat interior per no deixar-nos portar pel cant de les sirenes.

Si en algun moment costa, no patiu: respireu fons, relaxeu-vos, tanqueu els ulls, deixeu la ment en blanc, podeu tenir de fons músiques relaxants, i penseu que res és impossible si realment es desitja amb el cor!!!

Comentaris

Carme Rosanas ha dit…
Jo també he vist aquesta peli, em va semblar interessant.

Dius: "Però de tots, crec, que és sabut que en absolut tot és negatiu hi ha molt i molt de positiu i de meravellós en les emocions."

I no és que hi estigui d'acord, sinó que ho eixamplaria encara més. Sense emocions no es fa res de bo: Diu Damasio (si no m'equivoco, en tot cas era un neuròleg) que no hi ha cap projecte sino hi ha emoció. Sobretot per començar i acabar. Entre mig queda la feina racional, la lògica, la constància. Però re s no e s comença ni s'acaba sens e emoció.

Vull dir que hi ha molt de positiu i meravellós, que són absoluta,ment necessàries i que sense elles viure seria un avorriment absolut.
Carme Rosanas ha dit…
Ai! Rellegeixo, molts errors de teclejat i perdona la vehemència, potser sona una mica dur tot això. Però m'ha encantat el teu post ... encara que sembli que t'ho dic en plan setciències... simplement és el que penso. La rapidesa a vegades em fa males jugades. Una abraçada.
Aina ha dit…
Hola! jo vaig veure la peli amb Helena al verdi amb original o sigui que imagina't fisica quàntica en anglès....
Això que dius dels errors tranqui perquè rellegint el meu post he notat que avui estavq una miqueta espessa i no m'ha acabat de sortir rodó però en fi.... ningú és perfecte! jeje...
Anònim ha dit…
respirar fons, relaxar-se bé, tancant els ulls, deixant la ment en blanc, tenint de fons músiques relaxants, i pensant en res...>>Això sí que és una UTOPIA! Impossible no pensar en res... Bé, res és impossible si realment es desitja amb el cor!!! per tant, ara mateix ho posaré en pràctica. Abans de les dotze de la nit: relaxació intensa per dormir com un angelet i començar la setmana plena d'energia positiva per poder gaudir-ne i transmeter-la als altres del voltant. Un consell econòmic i sa per a tots els assiduus del super-bloc de l'Aina.
Bona setmana per a tots!!!!!
SSQ ha dit…
Gràcies. Al curset de Risoteràpia ens van passar aquest documental "I tu què saps?"

Entrades populars