Harmonia jueva

Estem a punt d'iniciar la setmana d'entrada dels nens, el famós 15 de setembre! Perquè aneu escalfant motors pel proper i esperat dilluns aquí teniu una música molt especial, minoritària diria jo, és música tradicional jueva iemenita d'Israel amb Ahinoam Nini (Noa). Espero que us agradi tant com a mi!!!


Comentaris

Jesús M. Tibau ha dit…
com a mínim, una recomanació especial
Aina ha dit…
En el blog ara per ara, excepte en el cas de sopa de cabra, sempre he fet recomanacions especials, per ser minoritaries, no tipiques o poc conegudes.
Hi ha moltes tipologies de música que m'atreuen. En realitat la meva formació musical és clàssica passant pel cant coral (jazz, swing...) però també és cert que per una banda la música tradicional de diferents zones del món m'atreu. Tot el referent a la música mediterrania i música celta potser són amb les que em sento més identificada.
En sóc molt conscient que poso músiques poc corrents, són petites troballes (crec jo), potser d'una altra manera manera no serien "tan visibles".
Aina ha dit…
Carme avui sóc jo la que m'allargo!! jeje...
m'havia descuidat de comentar-vos una petita cosa. Pensant com podia explicar-vos el motiu d'aquesta música crec que he trobat el punt clau. Ja he posat al blog algun cop, que els meus origens són de ses illes, en concret de Mallorca. Tota la música tradicional de la costa mediterrània, des de Mallorca, Grècia, Argèlia arribant fins a Israel té molts punts en comú (la tipologia de música, el cant, el ritme....) Suposo que les arrels tiren!! :)
A mi m'encanta. L'he vist dos cops en directe, i hi tornaré cada cop que vingui!

Entrades populars