Escampeu arreu tendresa i pau. Bon Any 9!!!


Aneu pel món escampant arreu la tendresa i la pau, una tendresa amable i forta al mateix temps. A cada lloc on passeu, amb la vostra pres ompliu-ho tot de serenor. Tranquil.lament, dolçament, aneu sembrant la suavitat arreu.

Lloem i cantem a les mans. Les mans deis pares que parlen amb els infants a través de les carícies, les mans que els acotxen i agombolen. Lloem i cantem a les mans que tenen cura dels malalts, dels ancians i dels febles.

Cantem i lloem ia caricia amorosa de totes les mans, les mans que cerquen amor, les mans que regalen amor, que el busquen frisoses o suaus, però sempre mans humanes, molt humanes, vehicles d’amor i de joia. Que bella i formosa és la ma quan acaricia. Que belles i formoses són les teves mans.

I somrieu. Somrieu amb els ulls, somrieu amb els llavis, somrieu amb el front i amb tot el rostre. Somrient ho omplireu tot de pau! A través del vostre somriure somriur tota l’existéncia i sembrareu la pau arreu.

Oh, els bons companys! Acompanyeu-los en les hores tristes quan tot s’enfonsa, quan no tenen feina ni pa. Acompanyeu los en les hores baixes, quan han perdut l’esperança i la il.lusió.

Gaudiu de tots els instants, que cada instant val tota una vida. La vida esta feta d’instants viscuts. L’instant és alló que vivim a cada moment, sempre és jove, sempre és nou, mai no es repeteix, cada moment és com una flor acabada d’esclatar.

Comentaris

Sergi d'Assís ha dit…
Aina, et felicito per l'esperit positiu que desprèn el teu bloc!!! I m'agrada molt la música serena que s'engega en entrar-hi (tant la que ara hi tens com la que hi havia fa més dies). Felicitats i bon any!!
Joan ha dit…
Aina,
El powerpoint sobre la reivindicació dels Reis d'Orient i aquest post del teu blog m'han suggerit una reflexió:
Fixa't que allò que repartim és allò que tenim a dins. Si no estem molt pendents de netejar el nostre interior i vigilar què hi posem, resultarà que ens convertim en una mena de botes d'aquelles que escampen la xena en els camps.
En canvi, tots nosaltres som capaços de ser com les cavalcades de Reis, des de les que es reparteixen caramels i il.lusions.
Per cert, ja has fet la carta als Reis?
Una abraçada
Aina ha dit…
Hola Sergi i Joan! Molt Bon Any 9!!!
Joan: i tant que ja he fet la carta als Reis!!!!!!!! :)
Efrem ha dit…
Gràcies per aquest escrit! Salut i molt bon any nou!

Entrades populars