Any Nou Vida nova?


Cada primer d'Any, d'una forma conscient o inconscient, d'una forma més explícita o menys explicita; qui més qui menys ens proposem fer canvis per l'Any que estem iniciant: nous projectes, propòsits....

Però sembla que molts d'aquests desitjos no són prou autèntics, prou sincers; es diu que quan realment es desitja quelcom amb el cor, des del fons de l'ànima, aquesta es torna possible, real, però.... corregiu-me si m'equivoco els desitjos de Pau no deuen ser prou forts,ja que continuen en el dia d'avui, un tres de gener, morint innocents sense treva, tan se val de quin bàdol siguin.

A Gaza continua la sang i la mort absurda. Hamas acaba d'advertir que "Un ombrívol destí pot estar esperant els soldats d'Israel si prenen la decisió d'irrompre a Gaza". Ningú vol tòrcer el braç en un conflicte que no portarà enlloc. Una guerra per raons antíquissimes, però que en el fons es redueix a una simple raó, la sang porta sang i no es troba ni es busca cap altra sortida, la coneguda Llei del Talió, Ull per ull, dent per dent, però tal com deia Mahatma Gandhi: Ull per ull i tot el món acabarà cec.
(Foto: Numerosos palestins lluiten amb soldats israelís durant la manifestació realitzada pels atacs a Gaza, poble cisjordà de Hebrón- Efe / Abed al Hafiz Hashlamoun)

Comentaris

Entrades populars