Blau


Tant el mar com els oceans els veiem blaus perquè damunt d’ells, com un espill, reflecteix el cel, però mai al contrari. Per això, si estiguérem situats al mig del Desert de Gobi, centre del continent asiàtic, veurem sempre el cel amb la mateixa intensitat blava que estant en qualsevol illa del Pacífic. El color blau sempre ens ve de dalt.

Aquesta és potser una introducció "científica" a un petit post dedicat al canvis i al Blau. L'existència està en continu canvi, sinó fos així ens estancaríem i no evolucionariem. Com ja heu observat, Una Real Utopia ha canviat una mica d'aspecte. Em venia de gust canviar una mica l'estètica i quan m'hi he posat dubtava entre dos colors el blanc o el blau, Al final, com podeu veure, la balança s'ha decantat pel color blau.

Perquè blau i lletres blanques? El blau és color de la confiança, també són blaus els blues, els cants espirituals dels afroamericans del sud dels Estats Units. No hem d'oblidar que el color blau també és el del transcendent. És el símbol de la veritat, de la consciència, l’harmonia, la tranquil·litat, l’esperança, l’ordre, la noblesa, generositat...... i els seus efectes positius són : calma els nervis. És refrescant. Enforteix i equilibra.

Els textos són blancs perquè el color blanc s’associa a la llum, la bondat, la innocència, la puresa. Es considera el color de la perfecció, de la pau, la calma i l’harmonia. Significa seguretat, puresa i neteja. Simplicitat.

Tot i així mantinc altres textos amb diferents colors per identificar aquells textos que no són escrits per mi, els he tret d'altres fonts.

Ja em direu què us transmeten aquests nous canvis (encara en procés...)

Comentaris

Anònim ha dit…
Confiem en tu , Aina, perquè ens vagis omplint de blaus i blans i entendrin el cor.
Gràcies per aquest bolg tan especial i per moltes altres coses que queden entre nosaltres.
Lules
Vaja, i jo que he eliminat el blau del meu blog...

Havies d'haver escrit aquest post abans jajaja!!
Cris ha dit…
M'agrada la nova estètica, Aina! Trobo que l'has encertat! Transmet calma...
I els continguts...sempre tan interessants! És tot un plaer llegir-te!
Aina ha dit…
Me n'alegro que us agradin els canvis!.... però no oblideu mai una coseta, Una Real Utopia no seria possible sense tots vosaltres i més.... entre tots creem cada dia amb el nostre granet de sorra o gota enmig de l'oceà, un somni fet realitat!
gracies:)

Entrades populars