Dies de sol

Avui u de juliol és per a molts, del món de l'educació, el primer dia que comencem unes vacances molt esperades. Hem acabat el treball amb els alumnes.!!! També és cert que aquest mes de juliol s'aprofita per fer cursets de l'escola d'estiu (formació docent), cosa que jo estic fent, però sincerament la dinàmica és molt diferent.

Per tots vosaltres, pels qui marxeu ara de vacances, pels que marxin el mes d'agost, pels que tenen uns dies de vacances, pels que no poden .... pels que agafaran avions, trens o vaixells, per a qui es quedi a la ciutat o vagi molt lluny o aprop, per tots i totes aquí teniu un petit regalet: "J'y suis jamais allé" de la pel.licula Amelie.

Disfruteu la Vida!!!

Comentaris

Jesús M. Tibau ha dit…
Tothom dóna molta importància a les vacances, i és cert que van molt bé per a carregar les piles, però jo vull reivindicar les petites vacances diàries que hem de procurar regalar-nos, aquells deu minutets per a nosaltres mateixos als quals no hem de renunciar
Aina ha dit…
Jesus tens tota la raó!
si cada dia no tenim un temps per estar amb nosaltres mateixos ens perdem en el laberint de les presses.
Cris ha dit…
Aina!

Ha estat un plaer compartir amb tu el curs d'estiu. Sense vosaltres la setmana hagués estat molt diferent.

Ja veus que no he trigat gaire a visitar el teu blog. De moment només he pogut fer una ullada ràpida, però d'entrada m'ha agradat, em sembla força interessant i molt complet. Miraré d'anar-lo llegint.

M'ha fet gràcia descobrir que el disseny del blog és pràcticament igual al que jo tenia fins fa un parell de dies. A principis de setmana vaig decidir fer alguns canvis i potser ara no s'assembla tant, però no deixa de ser curiós tot plegat.

Doncs res més noieta, només volia escriure quatre ratlles i animar-te a segir escrivint. Estic segura que són molts els que et llegeixen.

Una abraçada gran i molt bon etiu!
Aina ha dit…
Hola guapissima!!!
Ja he visitat el teu blog (visita ràpida) i t'hi he deixat una petita dedicatoria.
Sense tu, la Joana, l'Alexis, el Josep Mª no hagués estat el mateix "el viatge del protagonista"
Realment ha estat un viatge molt interessant.
Petonets

Entrades populars