Musulmans a Austràlia


Els musulmans donen la benvinguda al Papa a Sydney

La comunitat islàmica allotja 350 pelegrins SYDNEY, divendres, 18 juliol 2008 . - La Federació Australiana de Consells Islàmics està resant per la pau i l'harmonia entre tota la gent de bona voluntat durant la Jornada Mundial de la Joventut (JMJ) a Sydney.

El seu president Ikebal Patel va fer una declaració aquesta setmana en què manifesta "sinceres congratulacions a la comunitat catòlica d'Austràlia en representació dels musulmans d'Austràlia".

"Aprofito aquesta oportunitat en representació dels musulmans d'Austràlia per a estendre també els nostres bons desigs als australians de tots els credos" en aquesta propícia ocasió de la Jornada Mundial de la Joventut i rés per la pau, harmonia i bona voluntat entre tots els australians i persones de tot el món".

"Aprofito també l'ocasió com a musulmans australians de donar la benvinguda al Papa Benet així com a tots els altres pelegrins a Austràlia".

Patel també va esmentar que està "especialment orgullós" que l'Església catòlica acceptés l'oferta de l'Escola Islàmica Malek Fahd a Sydney d'allotjar 350 pelegrins durant les celebracions. Alguns estudiants musulmans col·laboren en el servei als pelegrins, i l'escola celebra un esdeveniment interreligiós durant la setmana.

Benet XVI es va mantenir una trobada aquest divendres amb representants d'altres credos, incloent líders musulmans, jueus, budistes i hindús. Més de 340.000 musulmans resideixen a Austràlia. El pare Mark Podesta, portaveu de la JMJ, va dir que la implicació de les escoles islàmiques "és una oportunitat per mostrar a la resta del món que persones de diferents procedències i diferents creences poden conviure en pau, bona voluntat i harmonia".

Comentaris

Entrades populars