De què viuen les cèl lules cancerígenes

És valuosa aquesta informació, m'ha arribat via mail i crec que es interessant fer-la conèixer al màximde persones possible:

Anys després d'estar dient a la gent que la quimioteràpia és l'única manera de tractar i eliminar el càncer, John Hopkins Hospital finalment va començar a dir-nos que hi ha una altra alternativa.

CANCER PER JOHN HOPKINS HOSPITAL
1) Cada persona posseeix cèl·lules cancerígenes al cos. Aquestes cèl·lules cancerígenes no apareixen en els proves estàndard fins que es multipliquen en alguns bilions. Quan els doctors diuen als seus pacients amb càncer que ja no van trobar cèl·lules de càncer als seus cossos després de tractament, això significa que els exàmens no poden detectar aquestes cèl·lules en la seva mida perceptible.
2) Les cèl·lules cancerígenes apareixen entre 6 i fins a més de 10 vegades en la vida d'una persona.
3) Quan el sistema immunològic d'una persona és fort, aquest destrueix les cèl·lules cancerígenes i prevé la seva multiplicació i la formació de tumors.
4) Quan una persona té càncer, això indica que té múltiples deficiències nutricionals. Això pot ser genètic, ambiental, alimentari o factors de l'estil de vida.
5) Una forma de combatre la múltiple deficiència nutricional, és canviant la dieta i incloure suplements alimentaris que reforcin el sistema immunològic.
6) La quimioteràpia consisteix a enverinar cèl·lules cancerígenes de ràpid creixement, però això implica que s'enverinen també cèl·lules sanes de ràpid creixement a la medul·la òssia, tracto intestinal, etc., i pugui causar danymal a òrgansorgues com el fetge, ronyons, cor, pulmons, etc..
7) La radioteràpia mentre destrueix cèl·lules cancerígenes, crema, deixa cicatrius i fa malbé cèl·lules sanes, teixit i òrgansorgues.
8) Els tractaments inicials amb quimioteràpia i radioteràpia freqüentment redueixen la mida dels tumors. Tanmateix, l'ús prolongat de quimioteràpia i radiació resulta en no més destrucció de tumors.
9) Quan l'organisme s'omple de massa càrrega tòxica provinent de quimioteràpia i radiació, el sistema immunològic es veu compromès o es destrueix, per tant la persona pot sucumbir a diferents tipus d'infeccions i complicacions.
10) La quimioteràpia i la radiació, poden causar que les cèl·lules cancerígenes canviïn i es tornin resistents i la seva destrucció es dificulti. La cirurgia pot causar també que les cèl·lules cancerígenes es propaguin a altres llocs.
11) Una manera de combatre el càncer, és deixar que les cèl·lules cancerígenes es morin de gana, en no ser alimentades amb menjardinar que necessiten per a la seva multiplicació.

CEL·LULES CANCERÍGENES S'ALIMENTEN DE:
a) El Sucre és alimentador del càncer. Tallant el sucre es talla amb un important suplement alimentari per al càncer. Substituts del sucre comcom a NutraSweet, Equal, Spponful, etc. estan fets amb Aspartame i aquest és danyós. Un millor substitut natural pot ser la mel d'abella, però en una petita quantitat. La sal de taula conté químics que la fan de color blanc. Una millor alternativa és la sal de mar.
b) La llet causa que el cos produeixi mucosa, especialment al tracto despesa-intestinal. El càncer s' alimenta de mucosa. Tallant la llet i substituint-la per Llet de Soja sense sucre, les cèl·lules cancerígenes comencen a morir de gana.
c) Les cèl·lules cancerígenes prosperen en ambients àcids. Una dieta basada en carn és alta en àcid, el millor és menjar peix i alguna cosa de pollastre que menjar carn de cap de bestiar o porc. La carn també conté antibiòtics, hormones i paràsits, la qual cosa és molt danyós, especialment en gent amb càncer.
d) Una dieta feta de 80% de vegetals frescos i sucs, granola, llavors, nous i alguna cosa de fruita, ajuda a posar el cos en un ambient alcalí. El 20% restant pot ser fet de menjardinar cuinat incloent fesols. El suc de vegetals frescos (suc de pastanaga obtingut amb un extractor, enforteix el sistema immunològic) proveeix enzims vius que són ràpidament absorbits i poden assolir nivells cel·lulars en 15 minuts que nodreixen i augmenten el creixement de cèl·lules sanes. Per obtenir enzims vius que construeixin cèl·lules sanes, tracta de prendre suc de vegetals frescos i menjar alguns vegetals crus de 2 a 3 vegades al dia. Els enzims es destrueixen a temperatures de 40 graus centígrads.
e) Evita el cafè, te i xocolata, que contingui, alta cafeïna. El green tee és una millor alternativa i té propietats que lluiten en contra del càncer. Pren aigua purificada o de filtre, l'aigua de la clau conté nivells de metall tòxics i alts. L'aigua destil·lada és àcida, evita-la.
f) La proteïna a la carn és difícil de digerir i requereix molts enzims digestius. La carn sense digerir roman a l'intestí i es podreix convertint-se en més residus tòxics.
g) Les parets de les cèl·lules cancerígenes estan cobertes de resistent proteïna. Menjant menys carn s'alliberen més enzims que ataquen a les parets de proteïna de les cèl·lules cancerígenes i permet que el cos produeixi cèl·lules que maten a les cèl·lules amb càncer. Alguns suplements ajuden a reconstruir el sistema immunològic (IP6, Essiac, antioxidants,vitamines, minerals, EFAs, etc.).

IMPORTANT
1) El càncer és una malaltia de la ment, el cos i l'esperit. Un esperit positiu ajuda el malalt de càncer a sobreviure. La ira, la rancúnia i el ressentiment posa al cos en un ambient acido i de tensió. Aprèn a tenir un esperit d'amor i perdó. Aprèn a relaxar-te i a gaudir de la vida.
2) Les cèl·lules de càncer no prosperen en un ambient oxigenat. Fent exercici diari i respirant profund ajuda a portar oxigeno al nivell de les cèl·lules. La teràpia d'oxigen és una altra manera utilitzada per combatre les cèl·lules de càncer.

El John Hopkins Hospital fa les següents recomanacions:
1. -No usar recipients de plàstic al microones.
2. - No col·locar ampolles d'aigua al congelador.
3. - No usar embolcalls de plàstic sobre recipients al microones.
En escalfar el plàstic al microones o posant-lo al congelador, s'alliberen dioxines.
Les dioxines són un químic que produeix càncer, especialment càncer de pitsi.
Les dioxinas enverinen les cèl·lules del nostre cos.
Aquesta informació, al seu torn, ha estat circulant a Walter Reed Army Medical Center.
Recentment, el Dr. Edward Fujimoto, director del programa Wellness en l'Hospital Castle, va estar en un programa de televisió on va explicar els riscs per a la salut. El va parlar de les dioxines i el dolent que aquestes són per a nosaltres. Va dir que no hem d'escalfar el nostre menjardinar al microones usant recipients de plàstic.

Això aplica especialment als aliments que contenen grassa. El va dir que la combinació de greix, alta temperatura i plàstics, alliberen dioxines que van als aliments i finalment, aquestes entren al nostre cos.
Ell recomana usar recipients de vidre, tal com a corning ware, pyrex o ceràmica per escalfar el menjar.

També va dir que s'obtenen els mateixos resultats però sense la dioxina. Els menjarsdinars instantanis que apareixen en televisió, sopes maruchan o instant, ramen, etc.; han de ser remogudes dels plàstics contenidors i escalfar-les en recipients de vidre.
Va assenyalar que el paper no és dolent, però tu no saps el que conté el paper. El més recomanable és usar vidre temperat, corning ware, etc.. Fa temps en alguns restaurants de menjar ràpid es van substituir els contenidors de gel sec (foam) per paper. La raó és pels problemes de la dioxina.
També va assenyalar, que cobrir els recipients amb plàstic tal com Saran, és tan perillós quan es col·loquen sobre els aliments per ser escalfats al microones. Les altes temperatures causen que perilloses toxines es fonguin del plàstic i caiguin al menjardinar. El recomana usar tovallons de paper al seu lloc.

Dr. Luis Fernando Araiza Soto
MEDICINAMEDECINA BIOLOGICA-HOMOTOXICOLOGIA
POSTGRADUATE
THE BRITHISH INSTITUTE OF ALTERNATIVE MEDICINE
REGISTRATION No 2546921, LONDON ENGLAND
TEL. 01 (33) 36-84-50-36 FAX. 01(33) 36-84-27-82
Av.DE ELS LLEONS #121
CD. BUGAMBILIAS ZAPOPAN,JAL. C.P 45238

Comentaris

Entrades populars