The Butterfly Circus

Cada dia pot sortir el Sol... Cada dia pot néixer un Miracle... tan sols creure-s'ho des del fons de l'ànima. Res, absolutament res és impossible si realment ho desitgem amb el cor!

No trobo expressions més ben encertades per poder descriure una petita joia, "The Butterfly Circus" un curtmetratge d'uns vint minuts que parla d'esperança i motivació protagonitzat per Nick Vujicic; guanyadora del concurs de curts anual que organitza www.thedoorpot.com . Personalment el trobo increible i meravellós.

Sense més preàmbuls el curt "The Butterfly Circus" (El circ de la Papallona):

Nick Vujicic (n. desembre de 1.982) és un orador motivacional i director de Life Without Limbs, una organització per a persones amb discapacitat física. Va néixer a Melbourne, Austràlia, amb una agenèsia consistent en una tri-amelia que es caracteritza per la manca de tres de les seves extremitats, li falten els dos braços a nivell de les espatlles i extremitat inferior dreta, i amb una meromelia de l'extremitat inferior esquerra , té un petit peu amb dos dits protuberàncies de la seva cuixa esquerra. Al principi els seus pares es van sentir desolats, però Nick havia nascut sa.

La seva vida va estar plena de dificultats. Una d'elles va ser no poder anar a una escola normal tot i no tenir discapacitats mentals, però Nick va ser un dels primers estudiants discapacitats a migrar a una escola normal. Va aprendre a escriure usant els dos dits en el seu "peu" esquerre, i utilitza un aparell que s'introdueix en el seu dit més gran per sostenir coses. Va aprendre a utilitzar l'ordinador i a escriure amb el mètode "heel and toe" (demostrat en les seves xerrades). També pot llançar boles de tennis i contestar el telèfon.

Va patir assetjament a l'escola, que li va afectar molt negativament i, amb vuit anys, va començar a plantejar-se el suïcidi. Després de pregar per uns braços i unes cames, Nick va començar a observar que els seus èxits eren la inspiració de molts, i va començar a agrair que era viu. Amb disset anys va començar a donar xerrades al seu grup d'oració i va començar una organització sense ànim de lucre. (Viquipedia)

Comentaris

Entrades populars