Micro-regals a Nova col·lecció de moments

Aquests dies per tot arreu plouen felicitacions de Nadal de mil i una maneres. Una en forma de targetó via correu postal (el de tota la vida), altres via mail .... i en l'entorn blogaire dins dels diferents blogs. La Nadala d'Una Real Utopia arribarà dintre d'unes hores.

De Nadales als blogs n'he vistes diverses aquests dies però.... cap com la que m'ha arribat de Nova col·lecció de moments. Ha ideat i ha creat uns micro-regals per a cadascun dels blogs que segueix i que li agraden, uns regalets personalitzats per cadascun de les persones que formem aquest Univers Virtual.

A m'hi m'ha fet molta il·lusió rebre aquest regal i voldria compartir-lo amb tots vosaltres. Amb tots vosaltres el micro-regalet d' Una Real Utopia:

BONS DESITJOS
Que tingueu bona companyia i molta gent que us estimi i per estimar. Que les emocions siguin agradables i us facin sentir vius. Que feu algun descobriment en vosaltres mateixos, en els altres o en el món que us envolta. Que tingueu molta sort. I que la felicitat i la força us acompanyin


Amb utopia
escorcolles la vida
per fer-la neta.
Gràcies Carme!!!

Comentaris

Carme Rosanas ha dit…
Gràcies a tu, per fer-ne un post. Només us volia donar les gràcies a tots i totes per ser-hi.

Bon Nadal!

Entrades populars