Llàgrimes de sang


Llàgrimes de sang en Terra promesa. Continuen dia a dia els bombardejos a Israel, ahir nit la Força aèrea israelí va tornar a atacar objectius de Hamas, a Gaza, en un atac aeri massiu deixant al seu pas 225 morts y 750 ferits. Els avions de combat van destruir en bona part la seu de l'organització caritativa Al-Nur (vinculada a Hamas)....

Mentrestant l'exercit israelí no ha confirmat ni ha desmentit els nous atacs. Sembla ser que és l'operació militar més agresiva i mortifera d'Israel contra els palestins des de la Guerra dels Sis Dies (1967).

La masacre de Gaza ha provocat l'ira i ràbia a Cisjordania llençant-se la gent al carrer de moltes poblacions i ciutats condemnant i demanant que s'aturi aquest atac. Betlem està paralitzada, allà no pot ser Nadal i a Jerusalem Est nois joves àrabs llencen pedres a l'estat jueu.
Ull per ull dent per dent, l'eterna Llei del talió sembla que no té mai fi. Des de fa segles , diria que milers d'anys un poble s'enfronta per "viure" a la Terra promesa, per memòria resten llàgrimes de sang i morts, uns danys colaterals anònims, però que per algú són fills, germans, pares o mares; per algú són molt importants. Per nosaltres són persones humanes. Quan algú s'adonarà que la mort tan sols porta mort i no pau?

Comentaris

Entrades populars