dimarts, 10 de juny de 2008

Premis Blocs CatalunyaJa fa una dies que està per la xarxa una iniciativa per premiar els blocs escrits en català, els Premis Blocs Catalunya. Penso que sempre és bo potenciar tot allò que faci referència a la nostra llengua. Està estructurat en categories, encara que pel meu cas no sé ben bé on es podria ubicar. Finalment m'he apuntat a la Miscel.lània Us animo a apuntar-vos-hi!


Els Premis Blocs Catalunya 2008 pretenen prestigiar, divulgar i fomentar els blocs en català a la xarxa, essent el referent català en l'escriptura en bloc a tota la xarxa, cobrint així la demanda de molts blocaires.

Amb aquesta iniciativa volem donar més visibilitat al català a Internet, que actualment constitueix una de les llengües amb més usuaris dins la xarxa i per tant és una eina de promoció i innovació que cal fomentar.

Hi poden participar tots aquells blocs de la xarxa escrits en català, ja siguin per persones que resideixen a Catalunya com a la resta del món, i amb un o més blocs, sempre que no sigui un bloc anònim.


Per més informació: http://www.premisblocs.cat/