L'hora del planeta


Comptem amb tu

Quan el sol s'amagava darrere de les muntanyes, va preguntar:- Hi ha algú que vulgui substituir-me?- Es farà el que es pugui, va respondre el llum d'oli. ( R. Tagore)

El 28 de març, 2009 a les 8:30 pm, hora local, WWF, l'organització mundial de conservació coneguda als Estats Units com a World Wildlife Fund, li demana a individus, empreses, governs i organitzacions de tot el món que apagui les llums durant una hora, L'Hora del Planeta, per demostrar la seva preocupació pel canvi climàtic i demostrar el seu compromís per trobar solucions. Apaga la llum. Actua.

"L'hora del planeta" ha arribat demà a la nit durant una hora es pretén deixar les nostres ciutats i poblacions a les fosques, en altres paraules, sense contaminació lumínica com a senyal i crit d'alerta pel camí que sembla que porta el nostre planeta. El canvi climàtic és impossible d'amagar i ha de ser impossible d'ignorar. Els 10 anys més calorosos dels que es tenen registres han ocorregut des de 1990, segons els experts .El gel a l'Àrtic ha baixat al seu nivell més baix i un estudi planteja que dues terceres parts de la població d'óssos polars desapareixerà abans de l'any 2050... Aquests són uns petits exemples del que comporta la nostra actuació al planeta terra.

Però una hora d'una sola nit podrà reconduir totes unes línees d'actuació d'uns països, uns governants, que molts cops actuen impunement davant d'unes decisions respecte el nostre món?

Hi ha prou amb apagar el llum una sola nit? o potser s'ha d'anar mes enllà? més enllà de les actuacions mediatiques i començar a fer canvis en la nostra vida del dia a dia avui i ara per poder tenir un demà???...

Comentaris

Entrades populars