Els colors dels amics!


Els Amics són com "colors": cadascun amb el seu matís i una manera de ser, que sempre deixen empremta. Hi ha l'Amic de "color verd" : que fa palesa la bellesa de la Vida i hi posa esperança. Ens aixeca els ànims!

Hi ha l'Amic de "color blau" : que sempre té a punt paraules de pau i serenor, tot donant-nos la impressió, en sentir-lo, que ens som al cel o amb el blau profund del mar. Ens fa pujar amunt!

Hi ha l'Amic "color groc" : ens acull i ve a ser com el sol. Ens fa riure, somriure i veure la lluïssor groga dels estels, tot posant-los a l'abast de les nostres mans.

Hi ha l'Amic "color vermell" : que coneix i domina les regles del viure i ve a ser com la nostra sang. Suporta els perills, però mai no minva el seu coratge. És generós i les seves paraules són apassionades i plenes d'un amor ben viu.

Hi ha l'Amic "color taronja" : que ens fa sentir-nos plens de vigor i salut.Enriqueix el nostre esperit amb energies, que són veritables vitamines per al nostre creixement.

Hi ha l'Amic "color gris" : que ens fa valorar el silenci, la interioritat i l'autoconeixement. Indueix a pensar i reflexionar i ens ajuda a aprofundir en nosaltres mateixos.

Hi ha l'Amic "color violat " : que ens aporta tota aquesta essència majestuosa, com la dels reis i els mags. La seves paraules manifesten noblesa, autoritat i saviesa.

Hi ha l'Amic "color negre" : que té molta habilitat en fer aflorar tot el nostre espai interior més fosc, amb paraules sovint dures. Ens parla sense cap mena "d'anestèsia" i, ben segur, amb bones intencions. Ens empeny a considerar molt millor les nostres actituds envers la vida.

...i hi ha l'Amic "color blanc" : que ens revela les veritats que neixen de la vivència i la incorporació de coneixements. Ens ensenya que, no només ell, sinó també tots els altres, tenen veritats per compartir amb nosaltres.

Si els ajuntem tots en un Gran Aplec, veurem l'Arc de Sant Martí de l'Amor!

Autor desconegut

Comentaris

Maria ha dit…
Jo vull intentar ser l'amic "color de Sant Martí"! No seria fantàstic que tinguéssim una mica de tots els colors?

També penso que a vegades voldríem mostrar un color i ens en surt un altre de diferent! Suposo que és qüestió de practicar, com tot a la vida, no?

Petonets!
Aina ha dit…
Seria molt interessant poder ser com una paleta de colors per donar en cada moment el més adient a cadescun dels amics.

Una pregunta que fa dies que em ronda... ens coneixem??
Maria ha dit…
Jo crec que no ens coneixem, perquè ho dius?

Entrades populars