Pare i fill

El fill li va preguntar al seu pare, 'Papà, formaries part en el marató amb mi? El pare va respondre, "si" Van anar al marató i el van completar junts. Pare i fill van anar junts a d'altres maratons, el pare sempre deia "si" a les sol·licituds del seu fill d'anar junts en les curses.
Un dia, el fill li va preguntar al seu pare, "Papà, participarem junts en el ' Ironman" El pare li va dir "si" també. El triatló Ironman inclou un 2,4 milles (3,86 quilòmetres) nedant als oceans, seguida per una 112 milles (180,2 quilometres) passeig amb bicicleta, i acabant amb un 26,2 milles (42,195 quilometres) marató al llarg de la costa de Big Island. IMPRESIONANT!!!!!!

Res és impossible en aquest món si el que ens mou està dins nostre, no hi ha cap barrera posible que ens pugui barrar el pas. Les úniques barreres que ens impediran fer coses són les que construim nosaltres mateixos amb la ment.

Comentaris

Maria ha dit…
Déu ni do! Això deixa sense paraules a qualsevol. És sorprenent veure a on es pot arribar partint de l'amor. És el millor combustible.

Els teus posts són magnífics. Felicitats!!!
Aina ha dit…
Moltíssimes gràcies!i benvinguda al blog!!!!

Entrades populars