Variacions d'Harmonia d'Utopia


Un dimarts 7 d'octubre va aparèixer Harmonia d'Utopia amb un recull de músiques relaxants de diferents estils i compositors.

Un dissabte 25 octubre apareixia un post "Les amistats estan fetes de trossets" on relatava i compartia una experiència molt bonica i entrenyable com és reunir en un sopar a les persones més importants de la meva vida (al llarg dels anys).

Avui i aquí en aquest moment aquests dos fets, aparentment distants, els dos extrems s'uneixen, es fusionen en total harmonia.

És un privilegi tenir persones tan meravelloses al teu costat, àngels a la terra en forma de bons i autèntics amics. Però encara és més privilegi quan un d'ells és, almenys per a mi, és un músic i compositor fantàstic.

Molt poques vegades, que jo recordi tan sols ho he fet una sola vegada, he nombrat amics i amigues meves amb el seu nom complert, però ara penso que val la pena una altra vegada.

Aquí teniu una nova Harmonia d'Utopia, que s'anirà alternant periòdicament amb l'anterior. Aquesta nova sel.lecció s'anomena Marquillas Soul on totes les peces seleccionades estan interpretades i composades, excepte una, pel Jordi Marquillas. Espero que us agradi!

Molts petons Jordi!

Comentaris

Anònim ha dit…
SI FOS EN JORDI, ESTARIA ORGULLÓS DE TENIR UNS AMIGA COM TU!
gRÀCIES PER SER AIXÍ, TANT AMIGA DELS TEUS AMICS!
PETÓ
LULES
Carme Rosanas ha dit…
M'agrada molt aquest a música que sona. Molt, me la deixo de fons mentre miro blogs.

Entrades populars