Camins de Llum.


Caminem cada dia, pas a pas, vivint el nostre present, construïnt el nostre futur incert, molts cops ple de dubtes, amb encerts i errors, però sempre amb il.lusió. Cada dia, cada moment de la nostra vida molts cops sense adonar-nos creixem, madurem i evolucionem, alguns cops amb alguna llàgrima als ulls, altres amb un somriure als llavis.

Un dia, enmig del sender, ens aturem un instant i mirem enrera tot el llarg recorregut que hem fet i com si fos per art de màgia ens adonem que tot allò que hem viscut, sigui més o menys important, ens ha conduït on som ara.
És fascinant quan ens adonem que estem vius que, com diria Anthony de Mello, estem desperts, ser transformats des de l'interior amb la força de l'Amor. Aquest despertar a la Vida, estar autènticament vius, (cosa que tot s'ha de dir, no és fàcil) ens porta als Camins de Llum. Cadescú escull el seu Camí i com el vol viure, tots són diferents, però tenen una cosa en comú són camins plens d'amor, servei i ajuda als altres .
Avui, aquesta tarda he estat testimoni de l'inici de Camí de Llum d'una amiga meva. La veritat, és que quan el nostre grup de parròquia es va assabentar, ens va agafar una mica de sorpresa però tot i així ens en hem alegrat per ella. Avui inicia el camí com a postulant a les Filles de la Caritat (Sant Viçens de Paül).

La cerimònia, senzilla, ha estat molt emocionant. Fa molts anys que ens coneixem, són inombrables les vegades que hem cantat amb les guitarres a les celebracions, eucaristies i Misses del Gall, que hem fet pregàries, sortides.... avui per no canviar el costum, ha assistit a l'eucaristia "fent soroll" com sempre diu ella, referint-se a la guitarra. Enmig de tot plegat no he pogut evitar pensar, que la "parro" ja no serà el mateix sense ella. Entra en una nova comunitat, inicia una nova vida, però el que si que és cert que deixa enrera, almenys en part, una altra.

No crec que m'erri gaire si dic que parlo en nom de tot el grup d'amics i amigues, que hem crescut junts i hem compartit mil anècdotes, que estem molts contents per ella, sé que és el que més desija ara, que ja fa temps que li rondava i ara ha fet el pas. Ara inicia els primers passos d'un nou Camí de Llum!

Molts petons Núria!!!


QUE LA PAU ENS ACOMPANYI

Que la pau ens acompanyi
per camins de Veritat,
tots els jorns de nostra vida:
pau del Crist ressuscitat.

Cors oberts a l'esperança
d'una nova creació;
oferim la pau als homes,
com a signe de l'Amor.

Comentaris

Entrades populars