Injusta acusació


Tinc el costum, desde que Una real utopia va veure la llum, de revisar abans d'anar a dormir els blogs que tinc lincats. No fa ni deu minuts m'he adonat que Oikía s'havia actualitzat amb un post "Mossèn Andreu Oliveras ". En ell, es parla de l'acusació injusta que es pretén portar a terme a Mn. Andreu Oliveras amb una pena de presó d'uns deu anys .

Aquest escrit a Oikía, no és més que el ressó d'un altre blog: Els comentaris d'Eduard Ibàñez. S'ha de dir que Eduard Ibàñez, llicenciat en Dret i doctorat en Dret Penal, és el director de Justícia i Pau a Barcelona.

Quan he llegit el seu post no he pogut sinó fer dues coses, una lincar el blog d'Eduard Ibañez i fer-me'n ressó del seu escrit. Aquí en teniu un petit fragment:

...Mn. Oliveres va exercir, a petició pròpia, la dura i gens agraïda tasca de capellà de presons durant disset anys, per pura vocació de servei als presos, majoritàriament socialment excloses, vulnerables, pobres i malaltes. Durant un temps, va ser també el director del secretariat diocesà de pastoral penitenciària. Aquesta és una tasca que pots capellans trian a fer.

En tots aquests anys, a més de les estrictes tasques litúgiques i sagramentals a la presó, l'Andreu es va dedicar en cos i ànima a ajudar, animar, orientar i treballar en favor de la reinserció dels presos i de les seves famílies, la qual cosa comportava també, en molts casos, ajudar a la gent a sortir de la drogodependència. Per això, em sembla surrealista creure que va donar deliberadament droga a un intern....

Gràcies Sergi per aportar Llum en la foscor!

Comentaris

Sergi d'Assís ha dit…
Gràcies a tu per fer-te'n ressò!

Per cert, Aina, la música que tens posada quan obres el bloc és molt bonica!
Aina ha dit…
Gràcies a tu Sergi!
La música és una sel.lecció ,no tota, de peces que poden servir de relaxació o meditació .

Entrades populars