Hi havia una vegada...


Hi havia una vegada, ja fa un temps, tal dia com avui,.. tres companyes i amigues, la Teresa, la Lourdes i jo mateixa que analavem poder expressar el que sentíem de tot allò que ens envoltava, del que no ens agradava, o del que si, del que ens apassionava... del que volíem canviar per intentar fer poc a poc, amb el nostre granet de sorra, un món millor per viure; va nèixer com qui no vol la cosa, Una Real Utopia, un blog que va començar a fer els seus primers passos, fent tintines. Pas a pas es va anar dibuixant el que esdevindria al llarg del temps, el que avui és o intenta ser.

Al llarg d'aquest any han anat apareixent noves etiquetes per poder parlar de diferents temes com ara l'espai dels enigmes, poesia, educació, espai de música amb Harmonia... fins i tot col·laboracions de persones externes al blog, com Koldo Aldai, que amb els seus articles d'opinió ens han enriquit molt.

Fent una revisió ràpida us puc dir que al llarg d'aquest any s'han escrit 226 posts, sis dels quals formen part de dues trilogies basades en obres musicals. Al llarg de l'any hi han hagut unes 4570 visites i diariament s'ha anat augmentant el percentatge de visites, actualment podríem dir que la mitjana de visites és de 20 a 30 entrades diàries. Els posts més llegits? Dia Escolar de la No-violència i la Pau (DENIP) , Una realitat molt diversa o l'educació inclusiva seguit de l'espai dels enigmes. Una Real Utopia es llegeix a part d'aquí, des d'Estats Units passant per França, Regne Unit, Alemania, països de Sudamerica...

Totes aquestes dades, però, no sé si realment importants. El que realment importa és que aquest petit espai agradi i sigui un polsim de llum i esperança per a qui vulgui entrar-hi. El realment important sou tots els visitants esporàdics o seguidors, que dia dia feu possible que les utòpies es facin realitat.

Tal dia com avui ara ja fa un any, va aparèixer el primer post Despertar on parlava d'iniciar el vol, el vol de la llibertat, de la lliberació de les pors....Tens la llibertat de ser tu mateix, veritablement tu, aquí i ara, i res pot interposar-se al teu camí" (Jonathan Livingston Seagull - Joan Salvador Gavina - Richard Bach). De la Llibertat, del Ser, en definitiva, de Viure... aquí teniu "Be" inici del vol cap a la Llibertat, cap a la Vida, cap a la Llum... l'obra de Richard Bach "Joan Salvador Gavina". Dedicat a tots els que volen emprendre el vol, els àngels que estenen les seves ales per volar fins l'infinit. A tots vosaltres gràcies!!!


Comentaris

Anònim ha dit…
Gràcies Aina, per ajudar-nos a retrobar-nos amb nosaltres mateixos i a connectar amb tantes veritats oblidades.
Un petonàs!!!!
Lules

Entrades populars