Despertar

Ens costa aprendre, despertar-nos de les rutines, dels hàbits que hem après. Ves a saber quan, ves a saber per què fem, actuem com si no tinguessim alternativa, com si no hi hagués cap més altre camí. Potser tenim por a canviar, a fer un pas més enllà, a volar en definitiva.

Amb això no vull dir ser irresponsables, ni ser "laisser faire", ans al contrari; volar significa ser lliure dels lligams que no ens deixen ser realment nosaltres mateixos, vol dir ser conscients desperts i conseqüents, viure plenament la Vida.

"Tens la llibertat de ser tu mateix, veritablement tu, aquí i ara, i res pot interposar-se al teu camí" (Jonathan Livingston Seagull - Joan Salvador Gavina - Richard Bach) és, potser, una de les frases més cèlebres d'aquesta novel.la on s'intenta transmetre a partir d'una faula el que tota persona podria d'esdevenir: ser lliure. Però s'ha de tenir present que aquesta llibertat en realitat no és tal sense la capacitat de perdonar, treballant en l'amor, compartint , ajudant als altres. Si com a mínim som capaços de ser conscients serà el primer pas per iniciar el vol a la Vida.
P.D. Fa poc s'ha reeditat la pel.licula amb dvd "Juan Salvador Gaviota", ´´es preciosa! val molt la pena!

Comentaris

Anònim ha dit…
Animo con el blog!
Eneko
Anònim ha dit…
Hola noies,

m'alegro molt de la vostra iniciativa, us dono molts ànims de seguir amb el blog que es perfila com molt interessant.

A continuar volant

Eva
Marta ha dit…
Hola !!!!!!!!!

M'ha agradat molt.

Marta.
Anònim ha dit…
Aina, es una iniciativa preciosa. Ens agradara entrar sovint i llegir allo que us dicti el vostre cor. Sabem que el vostre anel es el de molts que, mancats de veu, mancats de valor, no podran volar si no es amb les vostres ales, les ales d'unes petites gavines que un dia van voler deixar enrera la mediocritat i es van llançar a una aventura que les dura mes enlla del que es visible.

Que el cami us sigui propici.

David i Pilar

Entrades populars