Un món sense queixes


Quan algú per les raons que sigui, es troba inmers en un periode on gran part el seu entorn sembla impregnat per dolor, crítiques i negativisme, solament hi ha dos opcions, o es cau en un espiral de destrucció o et remontes canviant la prespectiva de les coses positivant-les. No és fàcil però és la única sortida per poder canviar el nostre entorn. Aquí hi ha un exemple de com canviar la Vida en vint-i-un dies, al cap i a la fi per ésser millors persones.

Si alguna cosa no t'agrada, canvia'l.
Si no pots fer-ho, canvia la teva actitud.
No et queixis.
CANVIA LA FORMA DE VEURE LES COSES, I LES COSES CANVIARAN DE FORMA
.

El Juliol del 2006 Will Bowen va proposar a la seva comunitat "El repte dels 21 dies" per tal d'ajudar a eliminar qualsevol rastre de queixa o lament i les seves nocives conseqüències per a l'individu.
La seva proposta va ser molt simple: "Et col·loques un braçalet morat amb la llegenda UN MÓN SENSE QUEIXES i el mantens durant 21 dies sense emetre cap tipus de queixa o crítica"; així sigui "em fa mal el cap" o "res no m'està sortint bé".

Si durant aquest període emets algun lament, has de canviar el braçalet de canell i tornar a començar a comptar els dies. La majoria dels participants va aconseguir superar aquest repte, però els va prendre un mínim de 5 mesos, un temps que evidencia la presència de la cultura de la queixa en les nostres vides.

Un repte que canviarà la teva vida i la de teus semblants

Ara t'estem proposant assumir aquest repte de 21 dies sense queixes, sense crítiques i sense xafarderies... si ho aconsegueixes, hauràs fet de la teva vida un paradís sense malalties. Tindràs millor ànim, menys dolors, relacions més favorables, major autoestima, etc. Serás una persona més feliç i harmoniosa. Creus que pots acceptar el repte?

Sis milions de persones ja ho han aconseguit des de 2006 quan Will Bowen va llançar aquesta campanya en EUA. Cada dia se sumen més persones per aconseguir un món millor. Moltes persones deien que no es queixaven massa, però amb l'exercici es van adonar que ho feien unes 20 vegades en mitjana al dia.

Queixar-nos s'ha convertit en una Pandèmia
Has notat que sempre hi ha una cosa de què queixar-se? El clima, el trànsit, la inseguretat als carrers, les mentides dels polítics, la salut, els diners que no assoleix, ... L'únic que guanyem amb la QUEIXA és sentir-nos pitjor.

"Quan critiquem, ens queixem o jutgem, estem emetent una energia discordant. Aquesta energia, per la Llei d'Atracció, ens serà tornada però multiplicada. Això alimenta allò de què ens queixem i ho fem més gran".

Amb la queixa et connectes amb camps de baixa energia que et debiliten, et fan vulnerable a malalties, conflictes socials i manques. Al contrari si parles de GRATITUD et connectes a camps d'ALTA energia, en els nivells on es desenvolupa el poder personal.

La nostra proposta és simple
ABANDONES LA QUEIXA I, T'OMPLES DE GRATITUD.
... així que mantén una observació especial dels teus pensaments i paraules i cada vegada que et descobreixis queixant-te, expressa un agraïment a la vida, al feina, a la salut... o a qualsevol cosa que puguis agrair de cor... sempre tindràs alguna cosa per agrair. Cada vegada que emetis una queixa hauràs de tornar a començar el compte dels dies des d'un.

Pensar una queixa o crítica i no la dic, També compte?
Per sort NO. Només les paraules que surten de la teva boca són les que compten en aquest cas.
Qui ho han aconseguit reconeixen que no és per a res fàcil, però després de les tres setmanes, o més, que tardes en aconseguir la meta, deixes inclusivament de criticar amb la ment.

Endavant!... accepta el repte... demostra't que SI pots, i viu la GRATITUD com una experiència que es "sent"... i ascendeix un major nivell de consciència i despertar, on el panorama de la vida serà més ampli i amable amb tu.

No fa falta que et posis un braçalet morat, utilitza una pedra a la butxaca o una cosa senzilla. L'important és aprendre a adonar-nos que de vegades ens queixem. No ha que donar-li força a això, simplement canvia el braçalet de braç i JA. L'important és adonar-nos, no culpar-nos. I a començar de nou fins a arribar als 21 dies.
Per què 21 dies?
Els científics diuen que agafar 21 dies crear un hàbit. Ens prendrà 21 dies deixar l'hàbit de la queixa i formar el nou habit de la GRATITUD.

Comentaris

Entrades populars