Inici de curs amb nens....


Diuen que una imatge val mes que mil paraules.... els temps canvien...


A tothom del Mon docent molt bon inici de curs ... :)


Comentaris

Joan ha dit…
Llegeixo un artícle meravellós de la Susana Cuadrado a la Vanguardia del dia 10 de setembre amb el títol EL ECLIPSE DE LA AUTORIDAD.
En destaco unes reflexions:
La permisivitat és un concepte socialment més acceptat que el de la disciplina.
Dins de la família, la mare ha sortit però el pare no ha entrat.
L'autoritat dels pares està totalment desdibuixada perquè aquesta mateixa autoritat ha estat abolida pels propis adults. Em pregunto si ja hem renunciat a assumir les reponsabilitats i obligacions del mon en que hem posat als nens.
Darrera d'un despreci a un mestre, en ocasions hi ha uns pares cada cop més ocupats en socavar l'autoritat del docent davant dels seus fills que en exercir la seva.

Fins aquí l'estracte de l'article.

Provablement, l'estat actual de la societat en la que vivim és un reflex de la nostra pròpia manera de comportar-nos com a individus. Els pares han de treballar més la disciplina pròpia, la humilitat i l'exemple, que valen més que els sermons tan repetits sobre el que se suposa que esperem dels nostres fills.
Els professors també tenen el seu paper per tal de reeixir en la seva tasca. La rebeldia, la insubmissió i la falta de respecte que veuen en les seves classes els empeny a reflexionar sobre com responen ells mateixos davant de l'autoritat, la disciplina i els propis deures. Hi ha una diferència entre ser professor i ser mestre. Potser una pregunta oportuna és preguntar-se per a què està treballant com a professor?

Entre tots, cadascú des de la pròpia responsabilitat, podem fer que aquest mon sigui una real utopia.

Una abraçada

Entrades populars