Primera peça del mapa de l'ànima


Aquest dimecres a la tarda, després de la feina havia quedat amb un amic meu per fer un petit "break" en el nostre atrafegat dia. Una estona abans de l'hora convinguda, però, vaig rebre un missatge de que potser arribaria una mica més tard. Ho vaig saber quan ja era de camí passant per davant d'una llibreria. De cop com si se m'hagués encès una llumeta vaig tenir la necessitat d'entrar-hi i buscar (amb el mínim temps possible) un llibre una mica especial i per a mí únic, la primera peça d'un gran engranatge, la primera peça del mapa de l'ànima; el primer volum d'una llarga col.lecció anomenada "Opera Omnia" de Raimon Panikkar, tot el seu legat reescrit i revisat, en setze volums, per ell mateix, tota una proesa. Aquest primer volum, acabat de sortir, s'anomena Mística, plenitud de Vida.

En pocs minuts ja el tenia a les meves mans. El vaig guardar i vaig sortir disparada pels carrers estrets d'una Barcelona gòtica, cap el lloc on haviem decidit trobar-nos. Però... que havia passat? que jo arribava deu minuts més tard i ja m'estaven esperant...

Una obra aparentment senzilla però molt profunda no havia aconseguit aturar les agulles del rellotge.

fotografia: fragmenta editorial

Sorry so sorry my friend... Thkns for all :)

Comentaris

Avui en dia es estrany que les editorials es fiquin en projectes d'aquesta embargadura. Cal felicitar a Fragmenta Editorial.

Esperava l'Opera Omnia fa temps!
Ignasi Moreta ha dit…
Certament, l'Opera Omnia Raimon Panikkar és un projecte apassionant, que emprenem amb la màxima il·lusió. ¡Gràcies pel vostre entusiasme!


Ignasi Moreta
Fragmenta Editorial

Entrades populars