Cuida'm
Molts cops desconfiem i estem alterta amb espais de la xarxa d'internet per la vulnerabilitat de la nostra privadesa. Un exemple d'aquesta tipologia d'espai és el ja conegut Facebook. Tanmateix alguns cops ens poden donar sorpreses positives i agradables.
Aquest és el cas del que m'agradaria fer-me'n ressò. Ja fa uns dies a l'entrar al "face" per lincar un dels darrers posts, vaig descobrir un petit espai: "Cuidam: un programa de l'Hospital Sant Joan de Déu" on feia poc que l'Eduard de "Com gotes a l'oceà" s'hi havia afegit. Sant Joan de Déu sempre ha estat i és un gran referent a nivell d'atenció a la infància (patologies, malalties....) per tant em va intrigar quin era aquell programa que estaven plantejant. L'únic qe us puc dir és que a part de trobar-ho interesantíssim m'hi vaig afegir.
El programa Cuidam neix l’any 2004 amb una finalitat molt clara: fer possible que un nen malalt de qualsevol país del món aconsegueixi aquell tractament que necessita i que el seu entorn social no li pot oferir.
El programa cuidam neix amb la finalitat d'ajudar a aquells nens i nenes la vida dels quals depèn en gran mesura de la possibilitat d’accedir a una assistència medicoquirúrgica d'alta especialització.
La iniciativa es gesta amb el suport decidit de quatre socis fundadors que comparteixen els valors i el compromís amb l'acció social, fet que aporta al programa un caràcter plural i diferenciat. Els socis son el propi Hospital Sant Joan de Déu, la companyia DKV Seguros, la Fundació El Somni dels Nens i l'Orde Hospitalària dels Germans Sant Joan de Déu.
Atenció a: Edat pediàtrica: de 0 a 18 anys, Malaltia greu que al país d’origen no pugui rebre el tractament necessari, Que existeixi un tractament per la malaltia i que sigui altament resolutiu. Que el tractament no impliqui una estada al nostre país superior a 3 mesos. (programa Cuidam)
"En aquest espai us presentem els nostres nens i nenes, la nostra raó de ser i els quals conformen la història de cuidam. Cadascun d’aquests nens ha estat en un moment donat el protagonista, el centre de tots els nostres moviments i ha acaparat tota la nostra atenció per fer possible el seu tractament i la seva curació. Cuidam ha passat a formar part de la seva història personal, de la mateixa manera que ells han passat a formar part de la nostra."
Per més informació: http://www.hsjdbcn.org/
Comentaris
És un projecte molt maco, val la pena donar-lo a conèixer!
Salut!