Per a pensar un minut (2)

La pregària és la primera i l'última lliçó per aprendre el noble art de sacrificar l'ésser als variats senders de la vida. (Gandhi)

Que Déu et torni en amor tot l'amor que hagis donat i tota l'alegria i la pau que hagis sembrat al teu voltant, a tot el món.(Mare Teresa de Calcuta)

Espero que tinguis suficient felicitat per fer-te dolç, suficients proves per fer-te fort, suficient dolor per mantenir-te humà suficient esperança per ser feliç, les persones més felices no sempre tenen el millor de tot. La felicitat espera aquells que ploren, aquells que han estat danyats, aquells que busquen, aquells que tracten, perquè només ells poden apreciar la importància de les persones que han tocat les seves vides. No pots anar feliç per la vida fins que deixis anar els teus fracassos passats i els dolors del teu cor (Mare Teresa de Calcuta)

Serem capaços alguna vegada de contenir els nostres esforços, incendiar el foc, humitejar l'aigua i afegir-li color a la rosa? (A. De Mello)

La pau comença amb un somriure. (Teresa de Calcuta)

No tots els que tenen els ulls tancats estan adormits. Ni tots els que tenen els ulls oberts poden veure. (A. De Mello)

La mesura de l'amor és estimar sense mesura.(A. De Mello)

Quan el teu cor respongui instintivament a les alegries i a les penes dels altres, sabràs que t'has desprès de teu jo i hauràs assolit l'experiència de la teva "uni-corporeïtat" amb la raça humana... i a la fi haurà triomfat l'amor. (A. De Mello)

Comentaris

Entrades populars