Una llum que s'apaga


Una llum mai no s'apaga en la foscor.... però de vegades necessiten descansar una mica per tornar a il.luminar. Tan de bo totes les bones llums que passen per la terra brillessin permanentment com estels en el cel.

És el que he pensat quan aquesta tarda fullejava el diari i he llegit la noticia que el Director de l'Oficina Antifrau de Catalunya (el seu objectiu era cobrir les escletxes que no omple el control tradicional de les administracions) havia mort als 47 anys, sembla d'un atac de cor.

Anteriorment havia estat fiscal de la Fiscalia contra la Corrupció i la Criminalitat Organitzada, on va acumular una intensa experiència en l'àmbit de la lluita contra la corrupció, la delinqüència financera i el crim organitzat transnacional .

Deixant a una banda les sensibilitzacions polítiques, David Martinez Madero se'l coneixia com a una persona molt integre," d'un professional excepcional, de conducta exemplar, i d'alta estima en tot el món judicial”, paraules pròpies de la Fiscalia Superior de Catalunya.

Enmig de les tenebres, d'enganys i d'egoismes d'un món que s'existeix més que es viu, on el pendre és més important i valorat que el donar, on en alguns moments sembla que el mal regni més que el bé apareixen llums com estels al cel que il.luminen el camí a la nit. Descansi en Pau.

Comentaris

Entrades populars