Rainy Night

Aviat farà quasibé un mes que es va portar a terme una trobada molt especial. Un sopar on "les hores que vam compartir en una nit plujosa, ens van transformar a tots plegats. Cadescú de nosaltres de manera diferent i amb el tempo adequat per cadescú, tot té un moment i un temps per a realitzar-se..." en aquell post de La Pau és la gran Victòria.

Després d'aquella nit s'han esdevingut mil i un somnis i canvis, potser petits i fins i tot minúsculs però que amb el temps segurament esdevindran molt importants. Avui, voldria fer un petit homenatge, o si més no, un regalet a tots els utòpics, als que viuen i sommien amb un món millor, als incorformistes, als que obren portes o finestres per seguir endavant..., en definitiva a tots vosaltres. Fruit d'aquell vespre enmig de la pluja es va crear una melodia, una peça musical per violí on com si es tractés d'un perfum, està concentrada tota una nit, una vida.

Sense més preàmbuls us deixo amb "Rainy Night" o "Nit plujosa" composada i interpretada per un bon amic des de la infància, Jordi Marquillas. Espero que us agradi!


Comentaris

Entrades populars