India Untouched o un regal de Nadal ben especial


Un parell de dies abans de Nadal, l'Eduard de "Com gotes a l'oceà" va escriure en el seu blog un post on feia referència a un llibre, India Untouched d'Abraham George, el fundador de Shanti Bhavan.

El llibre (en anglès) és el testimoni d'un home de negocis convertit a filàntrop, que ha dedicat els últims 15 anys a desenvolupar diferents projectes en una àrea rural molt pobra de Tamil Nadu, al Sud de l'Índia. És una visió interessant de l'Índia actual, i et dóna una idea de què vol dir ser un emprenedor social. També, en aquest post l'Eduard proposava regalar-ne quatre exemplars als primers bloggers que escrivissin un comentari.

Quan Una Real Utopia començava a fer els seus passos en aquest univers vitual "Com gotes a l'oceà" va ser un dels primers ports on poder aturar-se i contemplar el paisatge. Periòdicament, com amb d'altres, hi faig una visita.

Aquell dia, un vint-i-tres de desembre, ens vam desitjar un Bon Nadal i sense quasibé adonar-me'n, em vaig trobar que era una dels quatre afortunats d'un regal molt especial.

Avui m'he trobat un paquest postal a la porta, i a dins un llibre.....

Moltíssimes gràcies Eduard!!!!!

Comentaris

De res Aina, que el disfrutis :)

Salut!

Entrades populars