Per la reconciliació i la pau

...D'aquelles coses que normalment, al nostre país, no surten als diaris....
Un bisbe de Bagdad catòlic rebutja l'execució d'un membre d'Al Qaida
El bisbe auxiliar de Bagdad, Monsenyor Shlemon Warduni, va rebutjar la condemna a mort que el govern iraquià ha imposat a un dels líders d'Al Qaida, Ahmed Ali, un dels quals va participar en el segrest i assassinat de l'arquebisbe de Mosul, Monsenyor Paulos Faraj Rahho.

El prelat va dir que busquen la pau, la seguretat i la reconciliació a l'Iraq. Aquests, són aspectes pels quals es va esforçar per aconseguir en vida Monsenyor Rahho i pels quals segueixen treballant.
D'altra banda, el bisbe auxiliar de Bagdad, Monsenyor Shlemon Warduni, recorda que els principis cristians afirmen que no està permès condemnar a mort a cap persona i ens convida al perdó, a la reconciliació i a la justícia. Perquè a l'església de l'Iraq els interessa la pau, la seguretat i la reconciliació, va assenyalar Monsenyor Warduni.
La notícia de la condemna de mort imposada per la Cort Penal Central iraquiana la va anunciar dilluns passat el portaveu del govern, Ali al-Dabbagh. A hores d'ara, no se sap la data d'execució del responsable del segrest de Monsenyor Rahho el 29 de febrer passat i trobat mort el dia 13 de març.
ACI, 23 mai. 08
informació internacional
Gràcies Vador!

Comentaris

Entrades populars