Àngels

Si no ignorem les estranyes coincidències de la vida i seguim la nostra pròpia intuïció trobarem una porta oberta a una vida millor. (James Redfield)


Heu tingut mai la sensació, al llarg del temps, de veure certes coincidències? persones que entraven a la vostra vida sense saber ben bé perquè però que després us heu adonat que gràcies a elles heu après molt?

En el món, a la Vida, no existeixen les casualitats. L'Univers no es regeix per la Llei del Caos, sinó que segueix un propòsit, tot té una causalitat. Tot, per insignificant que sembli o irrelevant, està interconectat, fins i tot el propi caos. Com més conscients i desperts estiguem més coincidències i sincronies trobarem, per tant podrem compendre, crèixer i millorar cada dia una mica més.

Al llarg d'aquest camí, hi ha persones,"àngels", que apareixen. Algunes d'elles t'acompanyen i comparteixen el camí al llarg de tota la teva vida, altres, però, comparteixen amb tu un tram d'aquest camí i quan la seva missió ha finalitzat desapareixen sense fer soroll deixant al cor un imborrable record.

No podem oblidar, però, altres, que a la nostra subjectiva percepció, no són tan positius. Encara que molts cops costi de veure ells també ens ajuden, fan la seva funció.

Aquest és un petit homenatge a totes aquelles persones que al llarg del camí ens hem anat trobant. Als amics, aquest àngels sense ales però que sense ells la vida hauria estat molt diferent. A tots els àngels gràcies!!!

Dedicat a l'Ainoha Miñana un Angel entre angels! Petons!!!

Video : Angels(Enya): http://www.youtube.com/watch?v=tqVnOLiH0FM

Comentaris

Entrades populars