Crisi al Món... per un nou Món?

Són moltes les veus que s'uneixen per un Món millor del que tenim, per fer un Nou Món. Algunes veus se senten, alternant-se entre elles dins aquest univers virtual infinit que és el món dels blogs.

Algunes d'aquestes veus les vull ajuntar per uns moments, per una banda Koldo Aldai amb el seu darrer article que he publicat avui mateix: Una crisis cargada de futuro : Koldo Aldai i un dibuix fet per Eneko que ha estat publicat en un post a Com gotes a l'oceà de l'Eduard Muntaner. Tant de bo aquesta crisi actual que estem vivint ens portés a un final autènticament revolucionari. Autènticament revolucionari en l'Amor...
Dedicat a tots aquells que creuen que un altre Món és possible, als que creuen que les utopies es poden fer realitat, als que somnien desperts un Món millor, als que dia a dia des del seu petit lloc fan possible un nou demà amb esperances....

Comentaris

Joan ha dit…
Et felicito, Aina, per recollir aquestes dues perles en el teu blog. Per una banda, en Koldo ens parla d'aprenentatge dels errors, d'agrair les oportunitats que ens presenta la situació i de la necessitat de posar-nos les piles i fer real la utopia.
Per la seva banda, l'Eduard ens dibuixa un mon que està a punt de mudar. Cau la clofolla i apareix el nou mon que ja existeix.
Per això, i ho dic amb agraïment i respecte, considero que en els teus comentaris utilitzes massa el temps futur dels verbs i el condicional.
Només ens cal preguntar-nos: On vivim nosaltres avui, en la clofolla que està a punt de caure o en el mon real i pròsper que ja apunta el seu cap?
Moltes gràcies.
Una abraçada

Entrades populars