Sigues lliure!


Cada 11 de setembre molts catalans i catalanes continuem manifestant-nos pels carrers per reclamar el reconeixement dels nostres drets nacionals i més autogovern. És una festa en certa manera reivindicativa on es reclama la nostra identitat i llibertat com a nació amb tot el que comporta: país, territori, llengua, cultura...

Sense voler deixar de banda aquesta faceta més nacionalista, m'agradaria anar una miqueta més enllà, més enllà del ara i aquí, del propi context on vivim. Deixem de mirar les aparences i observem els nostres cors i ens adonarem segurament que no som tant diferents uns dels altres, que en el fons ens uneixen més coses que les que ens separen si realment som autèntics, nosaltres mateixos. En el primer post del blog Despertar del més de març, ja feia referencia aquest punt, "Tens la llibertat de ser tu mateix, veritablement tu, aquí i ara, i res pot interposar-se al teu camí" (Jonathan Livingston Seagull - Joan Salvador Gavina - Richard Bach). Crec que en realitat es tracta d'això, aquesta és l'autèntica llibertat que hauríem de poder aconseguir!

Fes del teu missatge una gran vida
del teu eslògan, l’orient on vols anar.
Deixa el teu cor bategar lliure,
deixa plorar els teus ulls
quan veus la realitat,però viu el risc d’aquell qui creu en un misteri
i vol estendre ja les ales sens por a volar.

SÍ, PROVEM-HO JA, SEREM PERSONES LLIURES
SI NO DEIXEM QUE ENS VISQUIN LA VIDA.

Potser vius d’un món de fantasia,
d’esquemes prefixats, ferides del passat.
Si t’és difícil sortir del ritme,
d’anar contracorrent, fa por ser un mateix.
No vulguis passar tots els teus dies consumint-te!
No vulguis ser home esclau i SIGUES LLIURE!

Autor: Carles Buetas

Comentaris

Anònim ha dit…
M'han agradat el text i els poemes, però si de debò vols ser lliure, si de debò vols gaudir d'un mon nou ves a la paraula de Déu on només Jesús et pot fer lliure. Ell va pagar el preu dels nostres pecats a la creu i així permetre'ns acceptar-lo en el nostre cor i ser realment lliures. Déu és real!. T'hi atreveixes ?
Aina ha dit…
Pau i bé!!!
Cap problema! i si observes bé tot l'historial del blog en els seus detalls t'adonaràs perquè!
que l'Amor del Pare estigui en tu!!!

Entrades populars