Regals per ser humà


1. Rebràs un cos. Pot agradar-te o no, però serà teu durant tot el temps que estiguis aquí.

2. Aprendràs lliçons. Estàs inscrit en una escola informal de temps complet anomenada vida. En aquesta escola cada dia tindràs l'oportunitat d'aprendre coses. És possible que les lliçons t'agradin o que et semblin irrellevants i estúpides.

3. No hi ha errors, només lliçons. El creixement és un procés de prova i error: és una experimentació. Els experiments fallits formen part del procés en igual mesura que l'experiment que funcioni bé.

4. Una lliçó es repeteix fins a aprendre-la. Una lliçó es presentarà de diverses maneres fins que l'aprenguis. Una vegada que l'hagis après, pots passar a la següent.

5. Les lliçons no tenen fi. No hi ha res en la vida que no contingui les seves lliçons. Si estàs viu, sempre tindràs alguna cosa que aprendre.

6. "Allí" no és millor que "aquí". Quan el teu "allí" es converteix en un "aquí", simplement tindràs un altre "allí" que de nou semblarà millor.

7. Els altres no són més que els teus miralls. No pots estimar o odiar una mica una altra persona a menys que reflecteixi una mica el que estimes o odies en tu mateix

8. El que fas en la teva vida depèn de tu. Tens totes les eines i els recursos que necessites. El que facis amb ells depèn de tu. La decisió és teva.

9. Les teves respostes estan dintre teu. Les respostes als interrogants de la Vida estan en el teu interior. Tot el que has de fer és mirar, escoltar i confiar.

Autor desconegut

Comentaris

Jesús M. Tibau ha dit…
el continu plaer d'aprendre i, per tant, d'evolucionar i enriquir-se personalment.

Entrades populars