Ser actuals



"Benvingut a un món que pensa en els ciutadans"

Aquesta és la frase que s'introdueix a la web de la Generalitat de Catalunya com a benvinguda, dedicada al món dels infants: UN MÓN GENIAL.

Està estructurada en diferents apartats (tot pensat per a nens). El carrer del Territori on s'explica com és geogràficament Catalunya, El carrer de la Cultura on és parla una mica de la nostra llengua i les nostres tradicions, El carrer de la Diversió on podem trobar entitats juvenils, esports... , El carrer dels Serveis amb l'educació per a la Salut, Síndic de greuges... i per finaltzar La Generalitat on d'una forma senzilla s'intenta explicar el Parlament, el Govern i el President.

Fins aquí cap problema, tot és molt genial. Però, realment aquest món pensa en els ciutadans?, sincerament crec que no gaire o bé el món dels nens i de les nenes forma part d'una dimensió intemporal.
Fixeu-vos-hi bé! Aquesta web a la seva part inferior té un apartat de novetats "no t'ho pots perdre! sabeu quina és la gran noticia? és Nadal!!! .... no, no us heu confós de dates, ni esteu perduts en el Pais de les Marevelles i no és cap acudit; encara que ja hem tornat de vacances de Setmana Santa és Nadal per a la Generalitat!!!. Això si, sempre estan al dia i pensen en els ciutadans!

Comentaris

Entrades populars