Primeres passes per un Nou Nadal

Primeres passes d'un Nadal una mica únic. Extraordinari, encara que sempre ho és en definitiva, la seva arrivada porta la màgia de l'Esperança, la Pau i l'Amor. La capacitat de fer coses impossibles. 

En una època on estem inmersos en vents freds i grisos on l'esperança sembla perduda i el futur enrerit en un laberint de pedra, sempre acaba apareixent com un petit bri enmig d'una escletxa, l'Esperança d'un nou demà, de la força per contruir un nou futur en mans d'una força impresionant com el Nadal, capaç de trencar murs, fordre barreres i contruir ponts d'Amor. Tant de bo aquests ponts els poguessim mantenir i ampliar al llarg de tot l'any. Tant de bo Nadal fos cada dia.

Una mica amb aquesta filosofia un grup d'artistes del panorama musical català han enregistrat la cançó "L'esperança és el regal", un projecte solidari per ajudar l'Hospital Sant Joan de Déu. El músic bisbalenc Miquel Abras ha estat l'encarregat de compondre la peça, que interpreta conjuntament amb Elena Gadel, Amelie, Dolo Beltran, Sara Pi, Helena Miquel, Teràpia de Shock i Jofre Bardagí. A més, compten amb la col·laboració d'un cor d'infants, voluntaris i professionals de l'hospital.

Dimecres vinent, dia 12, artistes, infants, famílies i professionals interpretaran la cançó en directe en
l'acte d'encesa de llums de l'arbre de Nadal de Sant Joan de Déu. El videoclip de la cançó serà la felicitació de Nadal que enviarà l'hospital aquest any.

La producció, distribució, gravació i difusió tant de la cançó com del vídeo promocional
no han suposat cap cost per a l'hospital gràcies a la col·laboració dels artistes, la productora Música Global, l'estudi de gravació, el realitzador del videoclip i altres entitats.

"L'esperança és el regal" s'editarà, juntament amb el videoclip, en un DVD que es vendrà a les botigues de música per un preu de 3 euros. Els beneficis que se n'obtinguin es destinaran a
finançar projectes de l'hospital. Entre aquests projectes, hi ha tant recerca i innovació mèdica com programes no assistencials com els pallassos i els músics d'hospital.
(font 324.cat)

Comentaris

Entrades populars