Desitjos pel Nou Any 10

Fa un parell de dies tancàvem un any, on vaig intentar refletir amb el post " A escasses hores... d'un nou principi". Revisant-lo m'adono que l'escrit tenia aquell gust agredolç que molts cops traspua la memòria del que s'ha viscut, en fets interessant, divertits, melancòlics o fins i tot tristos.

Ara, enmig de la nit, en aquella hora bruixa on tot és silenci i calma, vull obrir una finestra perquè passi l'aire fresc i la llum ompli tota l'estança del nostre cor, esborrant el més petit núvol que amenaci de pluja. Vull esbossar un somriure per tots aquells moments on hi pugui aparèixer una llàgrima.

He redescobert al llarg d'aquest darrer temps a partir de converses, d'intercanviar pensaments... amb moltes persones el valor del gest i la paraula. Unes expressions tant simples però tant complexes com "Compta amb mi" "Estic aquí" i tants altres missatges no expresats amb la paraula, potser, però si amb la mirada i el gest, missatges que van d'ànima a ànima. Aquestes expressions, aquesta comunicació, aquest acolliment són senyal de tenir el privilegi de pertànyer a un cercle reduit especial d'àngels, o altrament dit, bons amics, i avui en vull donar les gràcies.

L'altre dia em va fer gràcia veure un anunci on aparèixien aquestes expresions d'estima i confiança, i no vaig poder deixar de pensar que tant de bo quan es pronuncien siguin sempre certes. Allò que per uns ens és familiar i conegut, hauria de ser-ho per tothom. Tota persona té el dret de saber que compta per algú, que realment forma part d'aquell cercle especial. Saber-se estimat de veritat, i no en falses i buides paraules, ens dignifica i ens fa més humans.


Aquí teniu la falca publicitària. No vull fer propaganda gratuita, però de tant en tant surten anuncis bons.

Comentaris

Entrades populars