Harmonia d'Utopia

Aquest és un nou espai que està i estarà en continuat canvi. És un espai (sota el perfil) musical on s'aniran sumant músiques que siguin relaxants. Podeu dir-hi també la vostra, aportar els suggeriments que vulgueu!
Tot s'inicia pas a pas...

Comentaris

Anònim ha dit…
Preciosa la música. He arribat aquí seguint l'entrevista a Coelho. El felicito pel blog.
Carme Rosanas ha dit…
Oh! música i soroll d'aigua
Aina ha dit…
Podeu canviar la música clicant a la llista
Anònim ha dit…
Després d'un dur i intens dia de treball, res millor que aquesta música relaxant per descansar profundament i poder afrontar amb serenor les vicissituds quotidianes del repte d'un nou dia.

Gràcies Aina per mantenir-te al peu del canó i anar millorant i enriquint el blog.

Lules
Teresa ha dit…
Molt bona idea aquesta de la música. Ajuda a asserenar-se i fa més lleugera la càrrega del dia. Gràcies! Teresa
Ander Rafa ha dit…
El meu nom és el Sr Ander Rafa, tinc 49 anys i em baso a Canadà. Vull notificar al públic en general com m'he ajudat el nou ordre del temple mundial d'Illuminati a recuperar la posició de la meva empresa després d'haver estat acomiadat durant un any i sis mesos. He tingut molèsties i problemes des que va ser saquejat de la companyia on treballo anomenada Canada Deposit Insurance Corporation a Ottawa (seu central) a Canadà com a executiu de l'agència. He estat inútil i econòmicament a la baixa durant aquest any. Però un dia mentre navegava per Internet em vaig trobar amb el senyor Dennis Brian que va donar testimoni de com l'agent del Sr. Patrick l'Illuminati, el va ajudar a unir-se als Illuminati, pot ser famós, ric i reeixit en la vida per haver estat membre dels grans Illuminati Germandat, immediatament em vaig contactar amb ell i li vaig explicar tot i ell em va recomanar i m'ha ajudat per iniciar-me a la Gran Hermandad dels Illuminati i també em va donar totes les pautes i em va dir el seu lloc de culte. Amb l'ajuda de Mr.Patrick vaig poder anar al temple i allí estava, ara estic tan content d'esdevenir un membre de Illuminati, ara sóc ric i ric. Gràcies, senyor Patrick, pel vostre suport. Illuminati és un mitjà genial i poderós de fer-se popular a la vida. Sé que tantes persones poden estar al meu carril també a la recerca d'ajuda per contactar amb el senyor Patrick avui via correu electrònic: agentpatrick5@gmail.com O Whatsapp el Via +2348055329159

Entrades populars