Benaurances

Benaurats els sobris, els austers, els que consumeixen només el necessari, els disponibles pels altres en les seves necessitats, perquè ells són Justos.

Benaurats els que no contaminen, els que treballen per conservar el planeta, perquè ells són verdaders Fills de la Terra.

Benaurats els que es posen en lloc dels altres, perquè ells sabran acollir les necessitats i s'anomenaran Germans.

Benaurats els que s'esforcen i treballen per establir relacions solidàries i estructures democràtiques, perquè ells obriran nous camins i s'anomenarà Fills de la Pau.

Benaurats els que s'escarrassen per buscar noves relacions entre les persones, un nou model d'organització social i un codi ètic per a una civilització planetària on les fronteres siguin camins d'entesa, perquè són nostres Poetes i Profetes.

Benaurats els que s'arrisquen i pateixen incomprensió per compassió amb els marginats, perquè ells són Humans.

Benaurats els que no s'ocupen tot el dia del negoci i ofereixen el seu temps sense demanar gens a canvi, els que no es corrompen, els que denuncien amb greu risc de les seves vides la corrupció, l'engany, els abusos, les violacions, els totalitarismes, perquè ells crearan les riqueses necessàries i són nostres camins.

Benaurats els que acullen al que té SIDA, al rebutjat per immigrant, pel seu color, ètnia, pobresa, perquè no té sostre, per la seva orientació sexual, al qual ningú no deixa, ni lloga casa, perquè d'ells és el futur d'esperança.

Benaurats els aturats, els que tenen un contracte d'esclavitud i un salari de misèria, els malalts abandonats, els ancians sols, les mares separades i abandonades que ningú no vol contractar, les dones maltractades, els nens esclaus, els nens del carrer, els nens maltractats i violats, els pobles oprimits, els afectats per les guerres, els oblidats d'aquesta terra, els jutjats i empresonats injustament, els perdedors..., quan sentim els seus crits per exigir i lluitar per un món just, per un altre món possible. Sense la seva justícia i rehabilitació no existeix naturalesa humana possible, la seva urgent rehabilitació ens farà dignes i lliures.

Benaurats els que oferiu informació, els preocupats perquè tots aprenguin, els oberts a les opinions i al diàleg, perquè vosaltres feu possible la comprensió, la solidaritat i l'amor.

No podem servir a dos senyors, estem en una cruïlla i trobarem el camí si tenim un cor humà i escoltem el crit dels que sofreixen, el lament de la nostra terra violada.
Autor desconegut

Comentaris

I usually don’t leave comments!!! Trust me! But I liked your blog…especially this post! Would you mind terribly if I put up a backlink from my site to your site? Please come visit my site corporate company give me any valuable feedbacks.
I enjoyed reading your work! GREAT post! I looked around for this… but I found you! Anyway, would you mind if I threw up a backlink from my site? Please come visit my site relationship marketing when you got time.
Anònim ha dit…
Online guide for kitchen garden, kitchen herd gardens, vegetable kitchen gardening. From planning, soil test, composting, common vegetables and herbs growing and caring.kitchen garden

Entrades populars